Over mij

Ik ben Charlotte Verkerk-Figaroa, eigenaar van Integrale Zorg Therapie Alkmaar (IZTA). In 2008 ben ik gestart met mijn werkzaamheden. Vanaf 2010 heb ik mijn eigen praktijk aan huis. In 2015 heb ik mijn opleiding tot massagetherapeut afgerond. Vanaf 2019 ben ik naast mijn praktijk thuis ook werkzaam in een multidisciplinaire praktijk: Praktijk de Bergerweg. Deze is goed bereikbaar. Mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten, kunnen hier gemakkelijk terecht.

Best mogelijke behandelingen

In de afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd. Ik vind het fijn om mijn kennis uit te breiden om mijn cliënten te best mogelijke behandelingen te bieden. Van cliënten krijg ik vaak te horen dat ik zeer kundig ben en goed uitleg waarom ik doe wat ik doe. Dat vinden mensen fijn en geeft een veilig gevoel. Meer weten?

Persoonsgerichte benadering

Mijn cliënten zeggen over mij dat ze bij mij volledig zichzelf kunnen zijn. Veel mensen vinden mijn aanpak prettig. Ik ben geduldig en persoonsgericht. In mijn werk ben ik doortastend en help u graag uw hulpvraag zo goed mogelijk in kaart te brengen, zodat we een effectieve behandeling voor u kunnen ontwikkelen. In mijn werk staan persoonlijke en oprechte aandacht op nummer 1. Daarom onderhoud ik met veel cliënten al jarenlang een goede band. Ik kan goed tussen de regels door luisteren om uw behoeften in kaart te brengen. Daarnaast ben ik geïnteresseerd, bescheiden en vriendelijk, wat veel cliënten een veilig en ontspannen gevoel geeft.

Ambulante behandelingen

Mocht het voor u fysiek niet mogelijk zijn naar mijn praktijk aan de Bergerweg in Alkmaar te komen, dan kan ik dezelfde behandeling ook bij u thuis aanbieden. Ik bekijk altijd samen met u wat uw wensen en klachten zijn en wat er mogelijk is. Ik ben werkzaam in de regio Alkmaar, van Schagen tot Heiloo.