De praktijk

Integrale zorg therapie van IZTA

Een therapeutische behandeling van IZTA zoomt in op uw persoonlijke wensen. De behandeling bestaat uit verschillende therapievormen, zoals massage, fasciatherapie, triggerpointtherapie, taping en cupping. Daarbij is aandacht voor uw welzijn en gezondheid en stemmen wij altijd af met medische professionals die betrokken zijn bij uw behandeling.  Daarom wordt deze therapie ‘integraal’ genoemd, wat ‘allesomvattend’ betekent. IZTA biedt een allesomvattende behandeling met oog voor u als mens, om uw kwaliteit van leven te bevorderen in het licht van de lichamelijke en mentale uitdagingen die voortkomen uit uw diagnose. 

De voordelen van integrale zorg therapie

Wat is het verschil tussen lichaamsgerichte therapie en massagetherapie?

Massagetherapie is een behandeling gebaseerd op aanraking, manuele behandeling oftewel massage. Hierbij worden specifieke spiergroepen aangepakt die verantwoordelijk kunnen zijn voor bepaalde lichamelijke klachten. Massagetherapie kan ook als energetische therapie dienen bij mentale of emotionele klachten.

Lichaamsgerichte zorgtherapie is een verzamelnaam van diverse therapievormen, zoals massage, energetische therapie, Triggerpoint therapie, fasciatherapie, cupping en taping. Bij lichaamsgerichte zorgtherapie combineren wij deze therapievormen tot een effectieve therapie gebaseerd op uw klachten, uw energieniveau en uw belastbaarheid. Hierdoor biedt IZTA altijd een therapie op maat.