Jouw hulp is nodig bij integratieve therapie

Met jouw hulp kunnen wij wetenschappelijk bewijs leveren.

In samenwerking met het onderzoeksteam van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) hebben wij, de beroepsvereniging VBAG, een onderzoek opgezet om een beter inzicht te krijgen in de ervaringen van mensen die integratieve therapie ontvangen van VBAG-therapeuten.

Op dit moment is er nog beperkt wetenschappelijk bewijs dat aantoont hoe integratieve therapie effectief werkt. Daarom voeren we dit onderzoek uit om de ervaringen van cliënten met deze therapieën te onderzoeken, de mogelijke invloed op hun welzijn en om aanwijzingen te vinden voor werkzame elementen.

Jij kunt samen met ons een verschil maken bij integratieve therapie!

Dit is jouw kans om bij te dragen aan de toekomst van jouw integratieve therapeut en om meer kennis, inzicht en een breder bereik van het integrale zorgveld te creëren.

Wij hebben jouw hulp nodig. Door deel te nemen aan dit onderzoek krijgen we een eerste inzicht in hoe cliënten de impact van de behandelingen op hun welzijn ervaren. Dit stelt onze VBAG-therapeuten in staat om beter aan te sluiten bij jouw behoeften.

Een kleine moeite, een paar minuten van je tijd.

Met slechts een kleine stap van het invullen van drie online vragenlijsten kun je een grote verandering teweegbrengen voor de gehele integratieve gezondheidszorg.

Let op: de eerste vragenlijst dient ingevuld te worden vóór het eerste consult!

Ben je een nieuwe cliënt of een bestaande cliënt met een nieuwe klacht? Wil je weten hoe je kan deelnemen aan het onderzoek? Neem contact op met mij op voor verdere informatie.