Ik heb gekozen om mijn behandelingen Lichaamsgerichte therapieën te noemen in plaats van massagetherapie omdat ik van mening ben dat massagetherapie niet alles dekt waar de behandeling nog meer uit bestaat.

Als je zegt massagetherapie dan is dat voor iedereen wel bekend. Maar massagetherapie is een onderdeel van de gehele therapie. Natuurlijk kan men ervoor kiezen om alleen massagetherapie te volgen maar met lichaamsgerichte therapie krijg je meer. Meer houdt in dat er naast massagetherapie ook andere soorten behandelvormen gebruikt worden.

Denk hierbij aan Triggerpointtherapie, Fasciatherapie, Cupping, Mobilisatie, Stretching en Taping. Maar ook Craniosacraaltherapie, energetische therapie of voetreflex. Er wordt naar u gekeken en wat u nodig hebt. De juiste behandelvormen worden voor u in een behandelplan gezet om de behandeling tot een succes te brengen. Om de juiste effect te krijgen en u van uw lichamelijke klacht af te helpen.

Voor mensen met Nah of voor ouderen en mensen met kanker of andere ernstige ziekte of aandoeningen zoek ik naar de therapie dat voor hun het beste is. Ik kijk en luister naar wat zij nodig hebben. Alles wordt in goed overleg besloten met de cliënt, zijn of haar naaste, mantelzorger en de andere disciplines om de cliënt heen. De therapie is dan een zeer goede aanvulling op de andere behandelingen en levert een goede bijdrage in het optimaliseren van de kwaliteit van leven. Hier geldt vaak; Less is More..Zacht, rustig en met Aandacht..